۱۳۹۵ فروردین ۱۱, چهارشنبه

علی خامنه ای: اگر بگویند فردای دنیا مذاکره است و موشک نیست، خیانت کرده اند

رهبر جمهوری اسلامی طی ایراد سخنانی مذاکره با جهانیان برای حل و فصل مشکلات را خیانت و تنها راه نتیجه بخش را جنگ عنوان کرد. 

علی خامنه ای رهبر رژیم جمهوری اسلامی، طی نشستی در جمع “مداحان” و “دوستداران نظام” ضمن تخطئه مذاکره در خصوص حل مشکلات با دولت های دیگر، تنها راه رسیدن به نتیجه را جنگ دانسته و از آن با عنوان “دنیای موشکی” یاد کرد که به وسیله آن بتواند در تقابل با کشورهای دیگر بایستد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر علی خامنه ای، وی در این خصوص اظهار داشت: « اینکه بگویند فردای دنیا، فردای مذاکره است و دنیای موشک نیست، این اگر از روی نا آگاهی گفته شود که نا آگاهی است. اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است».
وی همچنین در دفاع از فعالیت های موشکی نظام و تخطئه روش مذاکره با دولتهایی که مخالف رژیم دیکتاتوری او هستند افزود: «اگر نظام اسلامی دنبال فناوری و مذاکره باشد، اما قدرت دفاعی نداشته باشد، مقابل هر کشور “فزرتی” که تهدید کند باید عقب ‌نشینی کند».


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

 

اعتراض مقام ارشد سعودی به “صدور انقلاب” توسط جمهوری اسلامی در منطقه

وزیر امور خارجه عربستان طی آخرین سخنرانی خود ضمن انتقاد از عملکرد رژیم جمهوری اسلامی ایران، خواهان عدم تلاش تهران جهت “صدور انقلابِ خود” به کشورهای منطقه شد. 

عادل الجبیر وزیر امور خارجه عربستان طی سخنانی که در آفریقای جنوبی و در پاسخ به خبرنگاران اظهار داشته بود ضمن انتقاد از عملکرد جمهوری اسلامی از دخالتهای وی در منطقه اذعان داشت که « اگر ایران به دنبال روابط بهتر با عربستان و کشورهای اسلامی ست، باید از تلاش برای صدور “انقلاب” خودداری کند. و تنها دراین صورت است که درهای رابطه با منطقه به روی ایران باز خواهد شد».
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه، الجبیر در این خصوص اظهار داشت: « عربستان خواهان بهبود روابط با ایران است، اما ایران باید رفتارش را تغییر و به تلاش های خود برای صادرکردن انقلابِ خود و گسترش نفوذش به خارج از مرزهای جمهوری اسلامی پایان دهد».


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

 

۱۳۹۵ فروردین ۹, دوشنبه

اهم اخبار ایران و منطقه طی هفته اول فروردین ماه

            از محکومیت یک مقام ایرانی به پولشویی و نقض تحریمها تا شکایت از هکرهای ایرانی در آمریکا

محکومیت احمد شیخ زاده توسط دادگاه آمریکا به اتهام پولشویی و نقض تحریمها و شکایت علیه هکرهای ایرانی به دلیل حمله به چند بانک و سد در آمریکا، از اهم اخبار هفته بود.

گزارش پیش رو ارائه دهنده ی گزیده اخباری ست پیرامون سیاست های خارجی و داخلی ایران و مسائلی که در منطقه به وجود آورده که واکنش ها و اعتراضات جامعه جهانی را در پی داشته و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مورد بحث واقع شده است.  


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۵ فروردین ۸, یکشنبه

گزارش نقض حقوق بشر در ایران، هفته اول فروردین ماه

                                      تداوم بازداشت مخالفان و صدور احکام اعدام در ایران

تعدادی از خانواده‌ های زندانیان سیاسی مقابل زندان اوین توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. صدور احکام اعدام نیز همچنان در ایران ادامه دارد.

در ایران هر روزه شاهد نقض حقوق انسانها توسط جمهوری اسلامی هستیم و این امر قریب به چهار دهه و از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون تداوم داشته و دارد. حقوقی که به واسطه جنایاتی چون اعدام، بازداشت، زندانی کردن مخالفین و معترضان حکومت، عدم اجازه برگزاری تجمعات اعتراضی و مقابله با معترضان، اعدام اشخاص زیر سن قانونی، آزار دگر اندیشان و اقلیت های دینی، شکنجه، حصر و حبس آزاد اندیشان، تخریب محیط زیست به دلیل سوء استفاده و عدم مدیریت مسئولین و… از جامعه بشری ایران سلب میشود.
در این گزارش سعی بر این داریم تا موارد نقض حقوق بشر در ایران را طی هفته گذشته ذکر و بررسی نماییم، اگرچه این گزارش نمیتواند گویای تمامی جنایات رخ داده طی این مدت باشد، چرا که بسیاری از اخبار به دلیل منابع محدود و مشکلات گزارشگری در ایران، تحت پوشش قرار نمی گیرند و برخی نیز به دلایل امنیتی مدتها بعد افشا می شوند، اما سعی بر آن است تا بر اساس اخبار موجود و منتشر شده، گزارشی از نقض حقوق انسانی در ایران ارائه دهیم.  

ادامه گزارش را در سایت اسرائیل تایمز مشاهده نمایید:  http://fa.timesofisrael.com/%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B5%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D8%AF/

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۵ فروردین ۵, پنجشنبه

استقبال شبکه های اجتماعی از دستگیری تاجر ایرانی ناقض تحریم های جمهوری اسلامی در آمریکا

سرانجام پس از ماهها چالش، رضا ضراب تاجر ایرانی – ترکیه ای منسوب به رژیم جمهوری اسلامی به جرم معاملات پنهانی و نقض تحریم های بین المللی، این بار در فلوریدای آمریکا دستگیر شد. این موضوع با استقبال کاربران شبکه های اجتماعی مواجه شد. 

بنابر آنچه وزارت دادگستری دولت آمریکا اعلام داشته است این تاجر ایرانی – ترکیه ای که مبادرت به دور زدن تحریم های رژیم ایران، پولشویی و تخلفات بانکی کرده، دستگیر و توسط دادگاه فدرال میامی محاکمه شده است.
بنابر گزارش خبرگزاری فارس، رضا ضراب شهروند ایرانی ساکن ترکیه به همراه دو تن دیگر به نامهای “کاملیا جمشیدی” و “حسین نجف زاده” که از طرف دولت ایران و موسسات منسوب به دولت، مبادرت به انجام مبادلاتی “چند صد میلیون دلاری” نموده بودند، به واسطه این معاملات غیر قانونی و نقض تحریم ها شناسایی شده و طی پیگیری دولت آمریکا این تاجر ایرانی دستگیر و همدستانش متواری شدند.
وزارت دادگستری آمریکا طی بیانیه ای اعلام داشت است که «این سه تن به جرم ورود در مبادلات مالی چند صد میلیون دلاری از طرف دولت ایران و سازمانهای این کشور متهم به پولشویی و نقض تحریم ها شده ‌اند و نیز در زمان تحریم ها، با استفاده از شبکه مالی و تجاری خود، به دولت و شخصیت های ایرانی برای دور زدن محدودیت های اِعمال شده یاری می رساندند».
همچنین دادستانی ایالات متحده طی برگزاری دادگاهی در منهتن، اتهاماتی را نیز به کاملیا جمشیدی همکار ضراب و حسین نجف زاده کارمند ارشد بانک ملت ایران نسبت داده است که این دو تن متواری و همچنان تحت تعقیب قرار دارند.


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

 

۱۳۹۵ فروردین ۳, سه‌شنبه

اهم اخبار ایران و منطقه طی هفته چهارم اسفند ماه

                          تحریم های جدید سنای آمریکا به جهت آزمایش های موشکی سپاه پاسداران

 

مجلس سنای آمریکا اعلام داشته که قرار است علیه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی و شرکت هواپیمایی ماهان تحریم هایی را وضع کند.

گزارش پیش رو ارائه دهنده ی گزیده اخباری ست پیرامون سیاست های خارجی و داخلی ایران و مسائلی که در منطقه به وجود آورده که واکنش ها و اعتراضات جامعه جهانی را در پی داشته و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مورد بحث واقع شده است.  

ادامه گزارش را در سایت اسرائیل تایمز مشاهده نمایید:  http://fa.timesofisrael.com/%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C/

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۵ فروردین ۱, یکشنبه

گزارش نقض حقوق بشر در ایران، هفته چهارم اسفند ماه

                    تداوم احضار، بازداشت و صدور احکام حبس طویل المدت برای فعالان مدنی در ایران

 طی هفته پایانی سال خورشیدی در ایران، بازداشت، احضار، تبعید، و صدور احکام حبس برای فعلان سیاسی و مدنی و منتقدین در ایران همچنان ادامه داشت.

گزارش پیش رو ارائه دهنده آماری ست از نقض حقوق بشر در ایران توسط جمهوری اسلامی، مواردی چون شکنجه، بازداشت، اعدام، اعدام مجرمین نوجوان، نقض حقوق زنان، حقوق اقلیتها و تمام اعمالی که به سبب آن میتوان حقوق انسانی را سلب و وی را از حقوق اولیه اش محروم ساخت.
طی هفته ای که گذشت، نقض حقوق بشر در ایران همچون گذشته به طور گسترده ای ادامه داشت. گرچه گزارش پیش رو نمی تواند تمام موارد نقض حقوق بشر در ایران طی این مدت را در بر گیرد، چرا که بسیاری از اخبار به دلیل منابع محدود و مشکلات گزارشگری در ایران، تحت پوشش قرار نمی گیرند و برخی نیز به دلایل امنیتی مدتها بعد افشا می شوند، لیکن سعی بر آن است تا بر اساس اخبار موجود و منتشر شده، گزارشی از نقض حقوق انسانی در ایران ارائه دهیم.  


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

رهبری که همیشه نگران است…!

من یک ایرانی غیر مسلمانم، زاده شده در سرزمینی که گرچه پیشینه اسلامی ندارد اما به لطف اعراب و به مدد ملایان فرصت طلب، اسلامی شده و به جای ایران، جمهوری اسلامی لقب گرفته است.

 سرزمین من رهبری دارد که همیشه بار توهم توطئه بر دوشش است و هر روز که از خواب بلند می شود به یک شخص مضنون میشود. یک روز به رئیس جمهور آمریکا، روزی دیگر به نخست وزیر اسرائیل، روزی به مقامات انگلیس و هر روز به مردم کشور. همیشه توهم توطئه دارد و می پندارد که شخصی یا اشخاصی هر لحظه در صدد گرفتن قدرت از وی هستند و می بایست حواسش به همه آنها باشد تا مبادا عملی انجام دهند که بر خلاف خواسته هایش باشد و تاج و تخت اسلامی اش به خطر بیافتد. بنابر این مدام فکر می کند تا قبل از اینکه دیگران حتا فکر کنند که وی چه می خواهد بکند، دست پیش را بگیرد تا پس نیافتد و به قولی برگ آس خود را زودتر بر زمین انداخته تا دست پُر اش را نشان دهد، اما در بازی که فقط در ذهن او جریان داشته و ماهیت خارجی ندارد.

این مقام رهبری که از آن به عنوان “معظم” هم یاد میشود، هر از چندگاهی که دچار ترس و واهمه می شود طی سخنرانی در جمع ملایان منسوب به حکومت اسلامی خود، سخنانی ایراد می کند که البته طی آن لطف نموده و سران کشورهای دیگر را با تهمت هایش مزین کرده و مردم بیچاره را هم مستفیض می کند. البته چون دست مبارک ایشان به سران دولی که وی “متخاصم” می نامد و گمان می کند که می خواهند در سیاست های دولت “نفوذ” کنند و منسب پادشاهی اش را بربایند، نمی رسد، تنها به ابراز توهین و افترا به آنها بسنده نموده و بعد کمی آرام می گیرد. اما بیچاره مردُمی که در دسترس او قرار دارند و زمانی که وی بیماری اش تشدید می شود، می بایست تاوان دردهای او را با زندانی شدن و شکنجه و آزار بدهند.

و اوضاع زمانی بدتر می شود که بیماری ایشان تشدید شده و به نگرانی می رسد، که البته آن زمان چون ویروسی در سطح کشور منتشر می شود و هرکس که کلمه ای حرف راست بزند “مفسد فی الارض” خوانده شده و راهی ناکجا آباد ارگانهای مزدور وی می شود.
آری، سی و هشت سال است که رهبر ما توهم توطئه دارد… سی و هشت سال است که نگران است و به همین خاطر مردم سرزمینم همیشه باید تاوان دغدغه های ایشان را پس بدهند و دم بر نیاورند تا زنده بمانند، که ایشان بتواند با خیال راحت بر مسند قدرت نشسته و به واسطه حکومت دیکتاتوری اسلامی اش ملت را چپاول کرده، پولشان را در جیب مبارک گذاشته و سوار بر گُرده شان، همچنان بتازد… و البته مردم را چه حقی ست بر سرزمینشان…؟! چرا که تنها مقام رهبری که گمان می کند نماینده خدا بر روی زمین است منفعت همه را بهتر می داند و فقط اوست که به حکم خداوند (که هنوز معلوم نشده چه زمانی به ایشان این حکم را عطا کرده) درست را از غلط تشخیص می دهد…!

اما تمام این توهم ها و نگرانی ها را که کنار بگذاریم، میرسیم به نگرانی جدید ایشان که البته به اقتضای سنش به آن دچار شده، و آن چیزی نیست جز نگرانی از انتساب رهبر بعدی جمهوری اسلامی که پس از مرگش می بایست افسار ملت را مانند او در دست گیرد. تا دُکانی که سالهاست به نام اسلام و جمهوری اسلامی ثبت گردیده دچار مشکل نشده و همچنان به کارش ادامه دهد. چرا که ایشان منفعت کشور را به واسطه همین دُکان می داند و بس. چنانچه طی چند روز گذشته نیز در جلسه ای که با روحانیون هم مسلک خود داشت به آنها هشدار داده بود که مباد به جهت ایجاد دوباره ارتباط با دول غربی و آمریکا انقلاب به خطر بیافتد و نظام در خطر انحراف قرار گیرد و به همین دلیل حوزه علمیه را موظف دانست تا با تلاش مضاعف از ایجاد چنین خطری جلوگیری کنند و در راه نظام و انقلاب اسلامی ایشان گام برداشته و حکومت را حفظ نمایند. چرا که همین جماعت یار دیرین ایشان و بانی انقلاب اسلامی اش بودند.

به زعم یک تفکر منطقی میتوان ترس وی از برکناری و از دست دادن قدرت را تحلیل و درک کرد، چرا که در دست داشتن قدرت ضامن بقای خود، خانواده و منافع اش است… اما اینکه برای پس از مرگ خود نیز نگران است را نمی توان با هیچ منطق و تحلیل روانشناختی تطبیق داد. چرا که مگر بعد از مرگ اش هم به حساب های بانکی خود و عمامه و ردای سلطنتی و حکومت بر مردم نیز دسترسی دارد که اینگونه هراس به جانش افتاده است؟! مگر پس از مرگ اش می تواند سودی جز یک کفن و چند متر خاک که در آن دفن می شود از این سرزمین ببرد که اینگونه به هراس افتاده؟!

وقتی به این مسئله فکر می کنم تنها ایده ای که به ذهنم میرسد این است که ایشان وسواس قدرت گرفته و آنقدر به زور گفتن و حکومت دیکتاتوری اش شرطی شده که گمان می کند بعد از مرگش هم می تواند همه را هدایت کند و بازهم از این خاک که مصداق کیمیا را دارد فیض برده و در جهانی دیگر نیز که شاید گمان می کند در جانب راست خداوند نشسته و پسر دوم وی است، حکومت کند و همچنان به مدد “فیض الهی” که تنها به ایشان عطا می شود، سلطنت خویش را توسط شخصی دیگر که گمانم چیزی شبیه روح القدس است تداوم بخشد…!

که میداند؟ شاید جناب رهبری چیزهایی می داند که ما نمی دانیم…! آخر تا جایی که به خاطر دارم و از زمانی که توان تشخیص راستی و ناراستی را یافتم، به این نتیجه رسیدم که هیچ یک از مردم سرزمین من هیچ نمی دانند و فقط جناب رهبری ست که تشخیص میدهد حق چه هست و ناحق چه… تنها اوست که صلاح مملکت و مردم را می داند و به واسطه همین دانش فرا زمینی اش ما را تا این حد که در مخیله هیچ بنی بشری هم نمی گنجد خوشبخت کرده و ضامن هدایتمان به بهشت برین شده است، امری که تنها در سطح فهم اوست، و نه ما انسانهای زمینی…!

و این تمام موهبتی ست که در تمام سالهای زندگی در سرزمینم به من عطا شده… زیستن در خاکی که هیچکس جز شخص شخیص رهبری نمی فهمد و تنها اوست که خِرَد مطلق است. نماینده خدا بر روی زمین، یا شاید پیامبری جدید در عصر مدرنیته…!

و البته این است موهبت زیستن، آری… در زادگاه شیخِ کمانچه کِشِ فووری.

( ندا امین )

۱۳۹۴ اسفند ۲۵, سه‌شنبه

اهم اخبار ایران و منطقه طی هفته سوم اسفند ماه

                          برآشفته شدن نماینده جمهوری اسلامی درآژانس، از افشای برخی گزارش ها

 گزارش پیش رو ارائه دهنده ی گزیده اخباری ست پیرامون سیاست های خارجی و داخلی ایران و مسائلی که در منطقه به وجود آورده که واکنش ها و اعتراضات جامعه جهانی را در پی داشته و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مورد بحث واقع شده است. 

ادامه گزارش را در سایت اسرائیل تایمز مشاهده نمایید: http://fa.timesofisrael.com/%D8%A8%D8%B1%D8%A2%D8%B4%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A2/ 

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۲۳, یکشنبه

گزارش نقض حقوق بشر در ایران، هفته سوم اسفند ماه


                        تداوم احضار و بازداشت فعالان شبکه های اجتماعی و کنشگران مدنی در ایران

در ادامه نقض حقوق بشر در ایران، چهار فعال شبکه‌ های اجتماعی با اتهامات سیاسی بازداشت و زندانی شدند.

گزارش پیش رو ارائه دهنده آماری ست از نقض حقوق بشر در ایران توسط جمهوری اسلامی، مواردی چون شکنجه، بازداشت، اعدام، اعدام مجرمین نوجوان، نقض حقوق زنان، حقوق اقلیتها و تمام اعمالی که به سبب آن میتوان حقوق انسانی را سلب و وی را از حقوق اولیه اش محروم ساخت.
طی هفته ای که گذشت، نقض حقوق بشر در ایران همچون گذشته به طور گسترده ای ادامه داشت. گرچه گزارش پیش رو نمی تواند تمام موارد نقض حقوق بشر در ایران طی این مدت را در بر گیرد، چرا که بسیاری از اخبار به دلیل منابع محدود و مشکلات گزارشگری در ایران، تحت پوشش قرار نمی گیرند و برخی نیز به دلایل امنیتی مدتها بعد افشا می شوند، لیکن سعی بر آن است تا بر اساس اخبار موجود و منتشر شده، گزارشی از نقض حقوق انسانی در ایران ارائه دهیم. 


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۱۹, چهارشنبه

طراحی و آزمایش دو موشک بالستیک توسط سپاه پاسداران با هدف حمله به اسرائیل

پس از آزمایش موشک بالستیک عماد طی رزمایش روز گذشته سپاه پاسداران، فرمانده هوافضای این ارگان نظامی از شلیک دو موشک بالستیک دیگر که به گفته وی برای حمله به اسرائیل طراحی شده است، خبر داد.

ظرف کمتر از یک روز پس از پرتاب آزمایشی موشک بالستیک “عماد” توسط نیروهای سپاه پاسداران، طی رزمایشی که “اقتدار ولایت” نامگذاری شده بود، فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از شلیک دو موشک بالستیک به نامهای “قدر اچ” و “قدر اف” از ارتفاعات بخش شرقی البرز خبر داده و اذعان داشت که «این موشک های دو هزار کیلومتری را برای اسرائیل طراحی کرده ایم.»
به گزارش خبرگزاری تسنیم، این موشکها توانستند اهداف از پیش تعیین شده در سواحل مکران را در بُردی حدود ۱۴۰۰ کیلومتر مورد اصابت قرار دهند.
امیر علی حاجی زاده فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران با حمله کلامی به مواضع سیاسی اسرائیل و ضمن دفاع از گروه های تروریستی منطقه، اظهار داشت: «موشک های ایران متعلق به لبنان، سوریه، فلسطین، و همه مظلومان جهان است. اسرائیل به آخر خط رسیده است و دلیل طراحی موشکهای دو هزار کیلومتری، هدف قرار دادن دورترین دشمن یعنی رژیم صهیونیستی است».
بُرد این دو موشک که “قدر” نامگذاری شده است، در خصوص نوع “اف” حدود دو هزار کیلومتر و برای نوع “اچ” آن بُردی قریب به ۱۷۰۰ کیلومتر عنوان شده است.
لازم به ذکر است که خبرگزاری فارس نیز در این خصوص گفته است: «روی بدنه این موشک ها به زبان عبری نوشته شده «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود».

ادامه خبر را در سایت اسرائیل تایمز مشاهده نمایید:  http://fa.timesofisrael.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%B3%D9%BE%D8%A7/

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

آزمایش و پرتاب موشک بالستیک سپاه پاسداران از پایگاههای زیرزمینی

سپاه پاسداران جمهوری اسلامی طی رزمایشی تحت عنوان “اقتدار ولایت” اقدام به پرتاب آزمایشی موشک های بالستیک خود در مناطق مختلف ایران نمود. 
 این رزمایش موشکی که از آن با عنوان “اقتدار ولایت” یاد شده توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انجام گرفته است که طی آن اقدام به پرتاب آزمایشی موشک های بالستیک دور بُرد، میان بُرد و کوتاه بُرد نموده و سیلوهای زیر زمینی پرتاب این موشک ها را به نمایش گذاشت.
بنابر گزارش تسنیم، مراحل سوخت گیری و عملیاتی شدن این موشک های بالستیک نقطه زن در اعماق زمین انجام گرفته و در زمان لازم به سیلوهای زیر زمینی پرتاب منتقل می شوند. همچنین نتیجه این آزمایش موفقیت آمیز گزارش شده و سیلوهای زیرزمینی پرتاب این موشک ها مکمل اصلی شهرهای موشکی سپاه پاسداران عنوان شده اند.

امیر علی حاجی‌ زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در این خصوص اظهار داشت: «در مرحله نهایی رزمایش “اقتدار ولایت” انواع موشک بالستیک با بردهای ۳۰۰، ۵۰۰، ۸۰۰ و ۲۰۰۰ کیلومتر با روشی متفاوت و از زیر زمین (سیلو) پرتاب شده‌ اند و رزمایش موشکی اقتدار ولایت با هدف نشان دادن قدرت بازدارندگی و آمادگی های همه جانبه نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران انجام می ‌گیرد».
حاجی‌ زاده همچنین افزود که «موشکی با بُرد ۸۰۰ کیلومتر در ابعاد “موشک شهاب یک” که برای انهدام پایگاه‌ ها و منافع آمریکایی در اطراف ایران طراحی و ساخته شده است، در رزمایش امروز از زیر زمین شلیک شده و هدفی را در فاصله هفتصد کیلومتری منهدم کرده است».
این مقام ارشد سپاه، ساخت موشک شش تُنی قیام را دروازه ورود ایران به عرصه جدید در ساخت موشک های بالستیک عنوان کرده است.

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۱۸, سه‌شنبه

تاکید وزیر خارجه جمهوری اسلامی بر ادامه حمایت از فلسطینیان

محمد جواد ظریف، وزیر خارجه رژیم اسلامی ایران طی نشستی در اجلاس فوق العاده سران اسلامی در جاکارتای اندونزی ضمن دفاع از فلسطینیان اذعان داشت که جمهوری اسلامی علیرغم تمامی فشارهای اعمال شده باز هم به حمایت از فلسطینیان ادامه خواهد داد. 
 وزیر امور خارجه ایران که روز گذشته به نمایندگی از جمهوری اسلامی جهت شرکت در اجلاس فوق العاده سران اسلامی در جاکارتای اندونزی حضور داشت، در راستای اهداف رژیم تهران در حمایت از گروه های تروریستی بار دیگر به متهم نمودن اسرائیل پرداخته و ضمن دفاع از فلسطینیان، از تداوم حمایت جمهوری اسلامی از فلسطینان خبر داد و اظهار داشت: «علیرغم اینکه می دانیم طی دهه های اخیر فشارهای زیادی جهت متوقف کردن این امر بر ما اِعمال شده، اما بازهم به این سیاست ادامه خواهیم داد».
بنابر گزارش تسنیم، وی طی حضور در این اجلاس که با موضوع فلسطینیان آغاز به کار کرده بود، ضمن تخطئه دولت اسرائیل و محکوم کردن آن اظهار داشت: «وضعیت فلسطین بیش از پیش قربانی استفاده از زور توسط صهیونیست ‌ها شده و ادامه اشغال وحشیانه اسرائیل، مهمترین اصول حقوق بین الملل در خصوص حمایت از حقوق بشر دوستانه را نقض کرده است».
ظریف که طی سخنانش سعی بر متهم جلوه دادن اسرائیل و زیر سوال بردن سیاست های وی داشت، دیدگاه جمهوری اسلامی را در این خصوص اینگونه ارزیابی کرد: «رژیم اسرائیل برای سرپوش گذاشتن بر برنامه توسعه طلبانه خود جهت تغییر وضعیت مسجد الاقصی و اطراف آن، در پوشش اقدامات افراط گرایان صهیونیست، در حال اِعمال سیاست خود در زمینه تغییر ترکیب جغرافیائی و یهودی سازی مسجد الاقصی و قدس است. همچنین شورای امنیت نیز به ‌دلایل متعدد به ‌ویژه سیاست ‌های یکی از اعضای دائم خود، در جهت انجام مسئولیت خود بر اساس منشور ملل متحد اقدامی نکرده و اجازه داده است این تهدید برای صلح و امنیت بین المللی ادامه یابد».

ادامه خبر را در سایت اسرائیل تایمز مشاهده نمایید: http://fa.timesofisrael.com/%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85/

ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۱۷, دوشنبه

اهم اخبار ایران و منطقه طی هفته دوم اسفند ماه

   از مخالفت جمهوری اسلامی با تعیین مجدد گزارشگر ویژه حقوق بشر تا تکذیب وجود زندانی سیاسی در ایران

 از اهم اخبار هفته؛ مخالفت ایران با تعیین مجدد گزارشگر ویژه حقوق بشر، انکار وجود زندانی سیاسی توسط مقام ارشد قضایی و همچنین نارضایتی مشاور رهبر ایران با آتش بس در سوریه بود.

گزارش پیش رو ارائه دهنده ی گزیده اخباری ست پیرامون سیاست های خارجی و داخلی ایران و مسائلی که در منطقه به وجود آورده که واکنش ها و اعتراضات جامعه جهانی را در پی داشته و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی مورد بحث واقع شده است. 


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۱۶, یکشنبه

گزارش نقض حقوق بشر در ایران، هفته دوم اسفند ماه

                      تداوم احضار و بازداشت و آزار فعالان مدنی، اقلیتها و زندانیان سیاسی در ایران

 طی هفته ای که گذشت، احضار و بازداشت و آزار اقلیتهای دینی و نژادی و همچنین زندانیان سیاسی، همچنان ادامه داشت.

در ایران هر روزه شاهد نقض حقوق انسانها توسط جمهوری اسلامی هستیم و این امر قریب به چهار دهه و از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون تداوم داشته و دارد. حقوقی که به واسطه جنایاتی چون اعدام، بازداشت، زندانی کردن مخالفین و معترضان حکومت، عدم اجازه برگزاری تجمعات اعتراضی و مقابله با معترضان، اعدام اشخاص زیر سن قانونی، آزار دگر اندیشان و اقلیت های دینی، شکنجه، حصر و حبس آزاد اندیشان، تخریب محیط زیست به دلیل سوء استفاده و عدم مدیریت مسئولین و… از جامعه بشری ایران سلب میشود. 
در این گزارش سعی بر این داریم تا موارد نقض حقوق بشر در ایران را طی هفته گذشته ذکر و بررسی نماییم، اگرچه این گزارش نمیتواند گویای تمامی جنایات رخ داده طی این مدت باشد، چرا که بسیاری از اخبار به دلیل منابع محدود و مشکلات گزارشگری در ایران، تحت پوشش قرار نمی گیرند و برخی نیز به دلایل امنیتی مدتها بعد افشا می شوند، اما سعی بر آن است تا بر اساس اخبار موجود و منتشر شده، گزارشی از نقض حقوق انسانی در ایران ارائه دهیم. 


ندا امین - نویسنده تایمز اسرائیل

۱۳۹۴ اسفند ۱۴, جمعه

نتیجه انتخابات در ایران، تغییر یا تکرار تاریخ...؟!



انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در حالی برگزار شد که به دلیل عدم اعتماد مردم به دولت در انجام انتخاباتی آزاد و عادلانه، از دیدگاه منتقدین و صاحبان نظر در سیاست و همچنین آحاد مردم، گمان نمیرفت درصد چشم گیری از جامعه در آن شرکت کنند. چرا که بنابر سبقه جمهوری اسلامی در عوام فریبی علی الخصوص در سالهای اخیر، بارها شاهد دروغ پردازی وی در صحنه های سیاسی و اجتماعی بوده ایم. 

 دولتی که گرچه در ظاهر مدعی انتخاباتی عادلانه و آزاد است اما در عمل مغایر آن را نشان میدهد. تا جایی که در میان مردم ایران نه تنها اعتمادی بر تاثیر گذاری فردی آنها در مشارکتهای اجتماعی و سیاسی نمیتوان یافت، که باور غالب جامعه بر این است که تنها دستمایه ای برای بازی سیاسی احزابی هستند که بر مسند قدرت نشسته و هر کدام اسباب حفظ بیشتر قدرت خود را فراهم می کنند.
 
اما این در حالی ست که در این دوره از انتخابات دو مجلس، وزیر کشور از حضور شصت و دو درصدی مردم در انتخابات سخن می گوید و این یعنی به صورت نسبی دو سوم واجدین شرایط شرکت در انتخابات، مشارکت داشته و رای داده اند. آنهم در زمانی که دولت بدترین اوضاع ممکن معیشتی و امنیتی را برای مردم اش به وجود آورده و آزادی و امنیت بسان رویایی دور از ذهن می نماید. چرا که آمار بازداشت و اعدام ها درصدد رسیدن به ارقامی نجومی بالا رفته و بیش از پیش عرصه را برای آسوده زیستن مردم تنگ کرده است. که البته این شرایط را می توان با دوران آغاز انقلاب تقریبا مشابه خواند. 

حال نکته حائز اهمیت این است که در چنین شرایطی چگونه مردم یک کشور می توانند با اعتماد به چنین دولتی پای صندوق های رای رفته و آماری شصت و دو درصدی از حضور خود در مشارکت جهت اخذ تصمیم برای انتخاب سران دولت را به وجود آورند...؟! واضح است که برای این سوال پاسخ روشنی نمی توان یافت، چرا که یا آمارهای ارائه شده از سوی دولت صحت ندارد (که رخداد تازه و جدیدی نیست) یا حافظه تاریخی ملت ایران آنقدر رو به تضعیف رفته که فراموش کرده اند هیچگاه سهمی در تصمیم گیری های سیاسی کشور خود نداشته اند و همیشه دستمایه بازی های سیاسی صاحبان قدرت بوده اند. به هر روی در آخرین اعلام نتایج ذکر شده از سوی وزارت کشور سی تن به مجلس شورای اسلامی راه یافتند که تمامی آنان مورد حمایت اصلاح طلبانی بوده اند که سالها داعیه ایجاد شرایطی مناسب برای زندگی مردم، به واسطه اصلاحات مد نظر خود توسط تغییر قوانین و سیاستهای نظام را داشته اند. کسانی چون هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی که در صدر جدول اصلاح طلبان و پیشروی آنها بوده اند. گو اینکه طی این سالها به دستاورد قابل توجهی جهت تغییر و تصحیح قوانین به نفع مردم نرسیدند.

با وجود اینکه گزارش ها حاکی از آن است که تا کنون حامیان دولت برنده انتخابات مجلس بوده و هیچ کدام از اصولگرایان نتوانستند به مجلس راه پیدا کنند، اما در برخی از جراید عنوان شده که 153 اصولگرا در مقابل 111 اصلاح طلب به مجلس راه پیدا کردند ولی در این میان شاهد دو دستگی آمارهای ارائه شده از سوی احزاب هستیم که هر کدام گزارشی متفاوت ارائه می کنند. حزب وابسته به اصولگرایان مدعی حضور 96 اصولگرا در مقابل 58 اصلاح طلب است و در مقابل اصلاح طلبان می گویند که 80 اصلاح طلب و 76 اصول گرا به مجلس راه یافته اند. که البته در این میان کاندیدهای مستقل درصدی را تشکیل می دهند که بین این دو دسته چون پیراهن عثمان به هر سوی کشیده می شوند و در بین آمارهای ارائه شده از سوی هر حزب قرار می گیرند تا در نهایت نتیجه اصلی پس از برگزاری دور دوم مجلس مشخص شود و بالاخره مجلس دهم به این صورت تکمیل و تعیین شود.
و اما در خصوص مجلس خبرگان رهبری که بنابر تعریف ارائه شده از سوی دولت، مسئولیت بزرگی چون انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد وی را دارد (که البته شخص خود رهبر ناظر مستقیم بر عملکرد آن است)... مسئله ای که بیشتر محتوای طنز دارد تا یک رویکرد سیاسی...!   

در انتخابات خبرگان هم حامیان دولت و فهرست مورد حمایت هاشمی رفسنجانی پیروز شدند، بطوری که رفسنجانی نفر اول خبرگان در تهران بوده و بالاترین رای را به خود اختصاص داده است. ضمن اینکه با قطعی شدن این نتایج، اصولگرایان در انتخابات مجلس در تهران شکست سنگینی خورده و هیچ یک از اعضای ائتلاف اصولگرایان به این مجلس راه نیافت. احمد جنتی هم که در مکان پانزدهم قرار داشت، با یک پله تنزل آخرین نفر از میان شانزده منتخب خبرگان از تهران شد. محمد یزدی رئیس فعلی مجلس خبرگان، محمد تقی مصباح یزدی چهره سرشناس اصولگرایان و همچنین محمدرضا مدرسی عضو فعلی خبرگان و شورای نگهبان نیز به جمع خبرگان تهران راه نیافتند
.
در میان افراد وارد شده به مجلس خبرگان، 20 تن از چهره های سیاسی اطلاح طلب مورد حمایت هاشمی رفسنجانی حضور داشتند و در مقابل 24 نفر از اصولگرایان بودند که از میان آنان 30 نفر به خبرگان راه یافتند. و البته این دو لیست نقاط مشترکی دارند که شامل حضور 30 چهره مورد حمایت هر رو حزب است. اشخاصی چون محمود هاشمی شاهرودی رئیس سابق قوه قضاییه، محمد ری شهری وزیر اطلاعات ایران در سال 60 و دری نجف آبادی وزیر اطلاعات دولت اول خاتمی که در زمان آنها کشتارهای سال 67 و قتل های زنجیره ای را شاهد بوده ایم.
و حال باید دید که این 30 چهره به کدام سو کشیده می شوند و در این دوره از مجلس خبرگان چه خواهند کرد... ایجاد فضایی جدید و ارائه راهکارهایی سودمند برای ملت یا همچنان تکرار تاریخ...؟!
و نکته قابل توجه در این خصوص این است که به جز علی خامنه ‌ای، تمامی مقامات ارشد نظام کاندیدای یکی از این دو انتخابات بودند.
در حاشیه این انتخابات، علی خامنه ‌ای رهبر جمهوری اسلامی نیز همچون تمامی ادوار، نقش خود را ایفا کرده است اما  برخلاف مواضعی که  پیش از انتخابات اتخاذ کرده بود، چندان به سراغ ادعای ایفای نقش آمریکا و انگلیس در انتخابات نرفته و ترجیح داد تا تنها از مشارکت مردم در انتخابات تشکر کند. ضمن اینکه از نمایندگان انتخاب شده خواست تا «منافع ملی را بر خواسته ‌های شخصی و جناحی ترجیح بدهند و در برابر "مداخلات بیگانگان" شجاعانه ایستادگی کنند».
سخنانی که اگرچه تازگی ندارند اما با نگاهی اجمالی بر آن، محافظه کاری متدبرانه ای را میتوان دید که البته می تواند در اذهان عمومی هم تاثیر گذار باشد...!
اما در مقابل، صادق لاریجانی رئیس قوه قضاییه که خود کاندیدای انتخابات خبرگان بود، موضع گیری تندی داشت و باز هم پای دول خارجی جهت ایفای نقش در انتخابات را به میان کشید. لاریجانی مدعی بر این شد که  «رسانه‌ های متعلق به دولت آمریکا و انگلیس و خصوصا رسانه‌ های متعلق به سازمان‌ های جاسوسی آنان و همچنین ضد انقلابیون فراری از کشور و اصحاب خارج نشین فتنه 88 که از کشورهای غربی ارتزاق می‌ کنند، تلاش بی‌ وقفه ای در حذف برخی مسئولین عالی رتبه نظام از مجلس خبرگان رهبری داشته اند».
او با اشاره غیر مستقیم، هاشمی رفسنجانی را فردی نامید که " باید در تشخیص مصالح نظام از دیگران پیشی بگیرد، اما در کنار اصلاح‌ طلبان با رسانه‌ های آمریکا و انگلیس هماهنگ بوده است" 
.
حسن روحانی هم که خود کاندیدای مجلس خبرگان بود و طی نتایج اعلام شده تا پایان روز یکشنبه در جایگاه سوم تهران قرار داشت، با انتشار پیامی از مشارکت مردم تقدیر کرد و گفت:  «دولت تدبیر و امید با هر فرد منتخبى که نام او از صندوق آرا بیرون آید، پیمان می ‌بندد تا با همکاری یکدیگر آینده‌ ای پر امید و باعزت را برای ایرانیان رقم بزنند».
اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و نفر اول منتخبین خبرگان در تهران نیز نظر خود را اینگونه عنوان کرد: «هیچ کسی یارای مقاومت در مقابل خواست اکثریت مردم را ندارد و هر کسی را مردم نخواهند باید کنار برود».

حال می رسیم به نکته ای جالب تر که در تمامی دوران پس از انقلاب امری بی سابقه بوده است. و آن مسئله ای نیست جز حضور 20 زن در مجلس شورای اسلامی که از بین تمام تایید صلاحیت شدگان تنها یک پنجم کل داوطلبان را تشکیل داده اند و الباقی شامل آقایان بوده است. شاید بتوان گفت که این رخداد کورسوی امیدی ست برای احقاق حقوق زنان در چنین جامعه مرد سالاری که غالب اشخاصی که بر مسند قدرت نشسته اند متشکل از مردان است... اما با ارجاع تفکر به گذشته و سبقه دولت جمهوری اسلامی در سرکوب نقش زنان بر قدرت، تنها می توان با دید شک به آن نگاه کرد، چرا که این امر هم می تواند شویی نمادین از سوی صاحبان قدرت باشد تا وجه ای عوام پسند تر از خود ارائه دهند و به اغفال بیش از پیش اذهان عمومی بپردازند. 
به هر روی آنچه مسلم است اینکه، جمهوری اسلامی طی تمام سالیان حکومت خود آنقدر مردم را به بازی گرفته که به واقع نمیشود به عملکردهای او ایمان داشت و شک حسی نهادینه شده در وجود هر ایرانی ست که البته مدتهاست که تقدس نیز یافته است...!

(ندا امین)